Expeditie: aflevering tot aan de fabrieksdeur

Een perfecte aansluiting tussen binnenvaartschip en vrachtauto. Uw lading leveren wij keurig op tijd op de eindbestemming. En als u dat wilt, tot aan de fabrieksdeur.

Tot aan de deur
Vervoer over water laten we naadloos aansluiten op wegvervoer. Dit doen we met bijvoorbeeld kiepauto’s en huiftrailers, al dan niet in bigbags verpakt, of gestuft in containers.

Complete containerdienst

Met onze complete containerdienst in Rotterdam zorgen we, in samenwerking met CTP CargoTransPool voor Full Container Load (FCL), Less than Container Load (LCL), oversized, afval, gevaarlijke lading, douaneafhandeling, import en export.

Opslagcapaciteit
In zowel zeehavens als binnenhavens verzorgen wij opslag van massagoed of verpakte producten. In Duisburg hebben we 5.000 m² eigen loodsruimte voor opslag. Net als een 3-kamersilo met totaal 195m3 capaciteit. Met moderne machines zorgen we hier voor omzakken, verpakken, zeven en sileren.

Goederen voor de bouw, industrie en agrarische sector
De grootste volumes bewegen wij in de bouw, (staal)industrie en agrarische sector. Los of verpakt, al dan niet gedekt. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Los gestort massagoed
  • Droge bulk
  • Bigbags, kisten en paletten
  • Containers

Eén aanspreekpunt
Eén aanspreekpunt voor alle transportsoorten. En met onze kennis van scheepvaart en aanwezigheid in de haven zorgen wij voor een direkte afstemming en probleemloze aansluiting.

Wat kunnen we voor u doen?
Bel of mail ons gerust. Dit kan via 010 324 00 40 of forwarding@rheintrans.nl. Wij regelen het!

Personen werkzaam op deze afdeling:
Vincent Boom

Vincent Boom

Sören Klos

Sören Klos

Jeffrey Hoogendoorn

Jeffrey Hoogendoorn