Op- en overslag: complexe coördinatie van A tot Z

Transport is veel meer dan alleen direct vervoer van A naar B. Uw lading moet bijvoorbeeld vakkundig worden overgeslagen. En soms heeft u loodsruimte nodig.

Overslag
Komt een zeeschip met uw lading aan in de haven van Rotterdam? Dan coördineren we een soepele en vakkundige lossing — op de kade, in een binnenvaartschip of in een vrachtauto. Natuurlijk voor grote en kleine schepen, met slechts één product aan boord. Maar dit kunnen we ook bij complexe breakbulkschepen met meer dan 70.000 ton aan boord. Een meerdaagse operatie voor 25.000 big bags en twintig soorten bulkpartijen? Wij zijn erin gespecialiseerd.

Opslag
Het kan natuurlijk zijn dat uw goederen tijdelijk moeten worden opgeslagen. Bijvoorbeeld in een duwbak, aan wal of in een loods. Wij zorgen voor:

  • Drijvende opslag
  • Open opslag
  • Overdekte opslag

Coördinatie van A tot Z
Het schip met uw lading wordt soepel gelost. De kade is vrij en de kraan is beschikbaar. Binnenschip en duwbak zijn op tijd aanwezig, en er is ruimte in de loods. Hoe wij zorgen voor gestroomlijnde coördinatie? Door continu contact met alle betrokkenen: van schipper tot controleur, van douanier tot stuwadoor. Zo ontstaan er geen wachttijden.

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel of mail ons gerust. Dit kan via 010 324 00 30 of handling@rheintrans.nl. Wij regelen het!

Personen werkzaam op deze afdeling:
Leon de Kleer

Leon de Kleer

John Snijders

John Snijders

Jerry Fennema

Jerry Fennema