Zeevaart: waar wilt u uw lading hebben?

Uw goederen laten wij vervoeren in een schip dat perfect past bij uw lading. En met onze dekking op toekomstige transportkosten loopt u geen risico op inkooptarieven. Wel zo prettig!

Wilde vaart en liner-like
4.000 ton bulkgoederen of 1.500 tons bigbags? Die laten we bijvoorbeeld van Rotterdam naar Spanje of van Turkije naar Engeland brengen. Of massagoed als deellading op grote zeeschepen van Canada naar Europa. Wilde vaart. Maar ook liner-like diensten van bijvoorbeeld Portugal naar Nederland, of elke maand van China naar Rotterdam.

Dekking op transportkosten
Heeft u over zes weken een lading? Of volgend jaar tien ladingen? En wilt u alvast de transportkosten weten? Of wilt u gewoon een vaste prijs voor het komende seizoen? Dan krijgt u dekking voor toekomstig transport. Zo loopt u geen risico op uw inkooptarieven.

Gewend aan grote volumes
Grote volumes? Daar schrikken we niet van. Hoe groot uw lading ook is, wij zorgen ervoor het deze op de plaats van bestemming komt. Zo vervoeren we grote volumes mineralen en vaste brandstoffen voor de staalindustrie. En met regelmaat organiseren we transporten van ca 8.000 tot 16.000 tons van en naar de Middelandse Zee. Elke week hebben we afvaarten vanuit Portugal met 3.000 tot 5.000 ton natuursteen voor Duitsland en Zwitserland. Maar ook kleinere ladingen zijn bij ons in goede handen.

Tot aan de fabrieksdeur
En alles kunnen we tot aan de fabrieksdeur leveren, dus één totaalpakket voor zeevaart, binnenvaart en vrachtauto. Gewoon goed geregeld.

Waar moet uw lading heen?
Bel of mail ons gerust. Dit kan via 010 324 00 50 of chartering@rheintrans.nl. Wij helpen u graag.

Personen werkzaam op deze afdeling:
Dusan Jojic

Dusan Jojic

Maarten Theuns

Maarten Theuns